Wednesday, February 5, 2014

TAIB MAHMUD AKAN BERUNDUR? IA HANYA SUATU KHAYALAN


TAIB MAHMUD akan berundur sebagai Ketua Menteri Sarawak (ralat) bulan ini?

MUSTAHIL.

Kita tidak akan mempercayai laporan seperti ini sehinggalah ia benar-benar menjadi realiti.

http://www.bharian.com.my/bharian/articles/Taibundurbulanini/Article/

5 comments:

Anonymous said...dia bawa duit ke kubur. mcama mana nak berundur

Realdy said...

Pehin Sri Taib membawa kestabilan politik kepada negeri Sarawak. Orang Sarawak seperti saya sayangkan Pehin Sri Taib Mahmud. Our Hero.

Realdy said...

Pehin Seri Taib telah membentuk kestabilan politik di negeri Sarawak. Sebagai orang Sarawak, Saya menyokong Pehin Seri untuk kekal memimpin Negeri Sarawak. Saya sokong & bangga dengan Taib Mahmud

CEO Siber said...'Please Note'

- Pelaburan jutaan ringgit 'skuad sayang selangor' sepanjang 5 tahun untuk merampas kembali selangor di tangan PKR tidak berhasil. Malah memberi 8 lagi kerusi Dun kepada PR.

- Walaupun beribu kali lakonan @ provokasi yang dimainkan oleh media UMNO BN ia tidak lagi relevan untuk Rakyat Selangor. Begitu juga Kelantan dan Pulau Pinang. Ia tetap akan menjadi milik kekal PR.

- Terengganu juga bakal mengikut jejak selangor... Lihat saja pru 13 hanya 2 kerusi sahaja berbeza dan kemerosotan ketara BN...

- UMNO BN akan membubarkan 'Skuad Sayang Selangor' dan mengantikan 'Skuad Sayang Terengganu' pula. UMNO BN yakin bila perlaburan jutaan ringgit diberikan kepada rakyat Terengganu terutama anak muda akan mengekalkan Terengganu ditangan mereka.

- UMNO BN akan kekal memerintah Terengganu jika pelaburan mereka berjaya dalam 'Skuad Sayang Terengganu'... Lihat saja bukti jelas apabila pelaburan RM15,000 untuk satu keluarga FELDA dapat mengekalkan undi mereka kpd UMNO BN walaupun sedikit merosot... Jadi apa sangat bezanya level pemikiran anak muda FELDA dan Anak muda Terengganu?

- UMNO BN tetap akan membubarkan 'Skuad Sayang Selangor' apabila Anwar berjaya menjadi MB selangor. Aura Anwar yang kian kuat kpd anak muda Selangor hanya menjadikan usaha mereka sia2. Lebih baik mereka tumpukan Negeri lain yang juga akan jatuh ke tangan PR...Akhir Sekali, adakah UMNO BN akan menyumbat kembali Anwar ke penjara untuk tempoh 10 tahun lagi untuk menghalang daripada menjadi MB Selangor??..... Tetapi yang pasti, UMNO BN akan 'ketandusan strategi' untuk merampas kembali Selangor dan menemui 'jalan mati' untuk menarik sokongan pengundi muda dan pengundi baru yang sudah terdidik sejak 5 tahun dulu..

Anonymous said...memang lah pehil stabil kan sarawak. sapu pun stabil juga