Monday, November 21, 2016

INI LAH AKHLAK TIMBALAN MENTERI YANG DILANTIK OLEH NAJIB RAZAK



Inikah adab seorang pemimpin Umno?

Memalukan.

6 comments:

Anonymous said...



benarlah .. melayu kini haprak & memalukan

melayu penerima rasuah

melayu menyamun

tajudin rahman wakil melayu umno

memang betul sial

dina said...

bila pembangkang menghina boleh saja....rasanye mereka menghina lagi teruk....najib cool jer.
kok tu just a joke.....am sure among themselves pun ckp mcm tu....mmg she is the only woman with a kok....nama dia kan?
yg indian mp tu ckp kok is a disgusting word ....hahahahaha.....patut theresa kok lempang jer gang dia sendiri.
speaker ckp betul....perkataan sial celaka yg opposition ckp lagi teruk....
mintak settle outside taknak pulak....mmg xde kok lah tu....:)

dina said...

bila pembangkang menghina boleh saja....rasanye mereka menghina lagi teruk....najib cool jer.
kok tu just a joke.....am sure among themselves pun ckp mcm tu....mmg she is the only woman with a kok....nama dia kan?
yg indian mp tu ckp kok is a disgusting word ....hahahahaha.....patut theresa kok lempang jer gang dia sendiri.
speaker ckp betul....perkataan sial celaka yg opposition ckp lagi teruk....
mintak settle outside taknak pulak....mmg xde kok lah tu....:)

KZSO said...

What I can say is opposition MPs have brain damage between their ears...pity.

Christina Lulong said...

Alasan xnak jwb soalan...je tu..

Christina Lulong said...

Alasan x tahu nak jawab soalan je tu..