Monday, May 25, 2015

PAC & NUR JAZLAN TAK ADA TARING! ARUL & SHAHROL ELAK PAC ATAU DISURUH ELAK?

Jazlan, PAC, Arul Kanda, Shahrol

KETIKA 1Malaysia menaruh harapan kepada Nur Jazlan Mohamed dan Jawatankuasa Kira-Kira Negara (PAC) untuk merungkai RAHSIA BESAR di dalam 1MDB, tiba Nur Jazlan menangguhkan pendengaran kononnya CEO 1MDB sekarang Arul Kandasamy dan bekas CEO Shahrol Halmi tidak dapat hadir kerana berada di luar negara.

Benarkah ada urusan rasmi? 

Arul dan Shahrol ELAK PAC atau DISURUH ELAK?

6 comments:

Anonymous said...


lagi satu taktik menipu najib

Anonymous said...bubar PAC . habis cerita

semua korup...

Anonymous said...

tubuhkan suruhanjaya diraja lebih baik.

Anonymous said...

Ciri Ciri pemimpin boneka yg sudah dijajah orang luar
1. Suka hutang jumlah yg banyak
2. Boros berbelanja
3. Suka ambil penisehat asing
4. Bila bercakap suka berbohong
5. Suka mengelak beri alasaan dari menjawab tuduhan...

Anonymous said...

Setuju sangat semua ini wayang belaka

Anonymous said...

LIHATLAH STATISTIK HUTANG NEGARA DAN BANDINGKAN DRP ERA PEMERINTAHAN TUN MAHATHIR KE ERA PEMERINTAHAN TUN ABDULLAH DAN SETERUSNYA KINI ERA DS NAJIB RAZAK.

TUN ABDULLAH DAN DS NAJIB TIDAK DAPAT MELAKUKAN APA-APA PEMBANGUNAN MAHUPON PEMODENAN (APAKAH NEGARA TIADA WANG?) TAPI HUTANG DARIPADA USD220.00 BILLION TERUS NAIK MENCECAH HAMPIR USD600 BILLION.

RAKYAT MALAYSIA BERHAK UNTUK TAHU, BAGAIMANA JUMLAH HUTANG DARIPADA USD220 BILLION PADA TAHUN 2000 BOLEH TERUS NAIK HAMPIR USD600 BILLION PADA 2015?

APAKAH BENAR TUN MAHATHIR MOHAMED, TUN DAIM ZAINUDDIN, TAN SRI NOR MOHAMED YAKCOP ADALAH TIGA JAHANAM YANG TELAH MEROMPAK, MENCURI, MELANUN?

KINI SEKELIAN RAKYAT MALAYSIA TERPAKSA MENAGGUNG SEGALA SALAH LAKU, KERAKUSAN, SALAHGUNA KUASA, PEROMPAKAN DAN KECURIAN YANG DILAKUKAN KETIGA-TIGA JAHANAM DAN KUNCU-KUNCUNYA.