Friday, August 7, 2015

AZIZ SHEIKH FADZIR: PENYINGKIRAN MUHYIDDIN TIDAK ADIL

Image result for aziz sheikh fadzir

"Persoalan yang timbul sekarang ialah rakyat melihat TINDAKAN Najib TIDAK ADIL kerana MENYINGKIRKAN Muhyiddin berkaitan isu 1MDB kerana 1MDB ini masalah kepada kerajaan dan Umno, masalah yang memberikan persepsi cukup negatif kepada rakyat." - Ketua Umno Bahagian Kulim Bandar Baru Aziz Sheikh Fadzir.


http://www.themalaysianinsider.com/bahasa/article/pemilihan-umno-jadi-medan-uji-kepercayaan-ahli-pada-najib-kata-pemimpin-aka

8 comments:

Anonymous said...

mamat ni dalam parlimen menikus. dai tak tahu kah kuasa PM?

Anonymous said...

APAKAH SDR AZIZ SHEIKH FADZIR (ADIK ABDUL KADIR SHEIKH FADZIR)FAHAM SUMPAH JAWATAN DAN SUMPAH MENYIMPAN RAHSIA KERAJAAN YANG DILAFAZKAN OLEH SETIAP MENTERI KABINET SEMASA UPACARA MENGANGKAT SUMPAH JAWATAN MASING-MASING? JADI BILA SELAKU AHLI "PASUKAN" KABINET KERAJAAN, PARA MENTERI TIDAK BOLEH BERTINDAK: 1) JUMPING THE GUN (MENDAHULU KEPUTUSAN SIASATAN) 2} PUTTING THE CART BEFORE (INFRONT)THE HORSES (PERBUATAN MENYONGSANG) 3) JANGAN TENDANG BOLA KE DALAM "GOL SENDIRI" (KHIANAT TERHADAP TEAM SENDIRI.APA YANG DILAKUKAN OLEH TSMY ADALAH SAMA SEPERTI 3 PERKARA YG DINYATAKAN TADI.INI SEORANG LAGI "PEMIMPIN UMNO" YANG TIDAK SEDAR DIRI. APA KATA DIA JOIND PARTI ABANG DIA (ABDUL KADIR SHEIK FADZIR).

Anonymous said...

 If indeed the mind-boggling RM2.6-billion donations were used to fund Umno/BN and for the 2013 election campaign, would this be legal?

If the RM2.6 billion was distributed evenly among the 222 parliamentary seats, each should have received RM11.72 million.

Adakah kadir syeikh fadzil x dapat dana tersebut. Malangnya dia kerana x mendapat dana dari PM kita yang tersayang.

I LOVE PM.

Anonymous said...

Ini satu lagu mangkuk yg tak faham apa yg sebenarnya berlaku...

Dah bagi tahu alasan Mahyuddin tidak dilantik semula, tak faham lagi ke???

Anonymous said...

Cuba huraikan knp Tsmy tak Layak jd tpm

Anonymous said...

Mana dia 3 juta ahli Umno sokong 100% Najib sebagai Presiden dan PM, hari2 tengok serata Bahagian Umno yang makin menjauh dari beliau, yang tinggal hanya para pengampu tahap tukang bakar ikan jeee.. Tu pasal DS Najib janganlah menyombong diri sangat. Semua ini terjadi kerana dia melanggar sumpah untuk pertahankan orang Melayu seperti yang diamanahkan oleh RAja-raja Melayu. Langkah sesat pertama beliau ialah dengan menghapuskan undang2 ISA...

Anonymous said...HANYA BACUL TANGKAP ORG TAK BERSALAH

Anonymous said...

Alasan nya senang je....Tsmy ada iman...Najib kosong....maka bertentanganlah